Alapreceptek

Gremolata

Gremolata

Hozzávalók
2 csokor
friss petrezselyem
1 db
citrom reszelt héja
2 gerezd
fokhagyma
80 ml
extra szűz olívaolaj
só, bors

Elkészítés

A gremolata elkészítéséhez először a petrezselymet apróra vágjuk, és egy edénybe rakjuk. Belereszeljük a citromhéjat, belezúzzuk a fokhagymát, és felöntjük az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.

Elkészítési idő: 10 perc

gremolata
Gremolata

Még több alapkészítmény:

Alap pesztórecept

Lilakáposzta-pesztó

www.streetkitchen.hu

A gremolata igazán jó frissítő szósz lehet húsokhoz, halakhoz, de egy grillezett zöldséget is feldob, szóval mindenképp próbáljátok ki, ha még eddig nem tettétek! ;)

Hozzávalók

1 adagra
2 csokor
friss petrezselyem
1 db
citrom reszelt héja
2 gerezd
fokhagyma
80 ml
extra szűz olívaolaj
só, bors

A gremolata elkészítéséhez először a petrezselymet apróra vágjuk, és egy edénybe rakjuk. Belereszeljük a citromhéjat, belezúzzuk a fokhagymát, és felöntjük az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.

Elkészítési idő: 10 perc

gremolata
Gremolata

Még több alapkészítmény:

Alap pesztórecept

Lilakáposzta-pesztó

Ha tetszett a Gremolata receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept