Hirdetés

Alap pesztórecept

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Benjámin: Bukott diák (Zámbó Jimmy)

Balogh Benjámin a The Voice harmadik meghallgatásán Zámbó Jimmy Bukott diák című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

A Cápák között stábja már a forgatás alatt lecsapott a Forever Bracelet termékére

„Eszméletlen volt, még teljesen a sokk hatása alatt vagyok” – lelkesedtek a Forever Bracelet vállalkozói, akik a pitch után találkoztak a két Cápával, Orbók Ilonával és Dr. Varga Eszterrel, akik befektetési ajánlatot tettek. Ilona elárulta a párosnak, hogy a bécsi kapcsolatainak köszönhetően külföldre is tudnak majd terjeszkedni a karkötőikkel, majd egy titkot is megosztott velük.

„Ne bántsatok, ne bántsatok, én ezt nem érdemlem meg” – 18 évesen kikerült az intézetből Tomi, végül a váciak karolták fel a fiút

Vácon láttak egy fiatal fiút napok óta a vasútállomáson üldögélni – a hír már egy hete pörgött a közösségi médiában. Végül Fónagy István fogadta be a hajléktalannak tűnő fiatalembert, akiről hamar kiderült: egy nevelőintézetből jött el, mert már nagykorú, és nem áll gyámság alatt. Az esete sajnos nem egyedi. 

„Azt sajnálom, hogy a hadművelet nem sikerült!” – Nem bánja tettét a magyar, aki megpróbálta megölni Charles de Gaulle-t

Három magyar is részt vett a Franciaország egykori elnöke ellen elkövetett, elbaltázott merényletben. Egyikük, Marton Lajos a XXI. Századnak, D. Tóth András filmjében idézte fel, mi történt azon az estén 1962 augusztusában. Életfogytiglani börtönbüntetésnek indult, amit a merényletkísérletben való részvételért kapott, de végül éppen a Charles de Gaulle által hirdetett amnesztiának köszönhette, hogy négy és fél év után kiszabadult.

„Szakadékba zuhantunk, és te vezetted az autóbuszt" – felidézte a sofőr a 40 éve történt felfoghatatlan tragédiát

Negyven évvel ezelőtt Ausztriában szakadékba zuhant az autóbusz, amit Tiba János vezetett. 15-en meghaltak. A férfi még mindig küzd az igazáért, a Fókusznak most felidézte a felfoghatatlan tragédia részleteit. 

Ruszó Tibi a szakmai sikerei ellenére nincs jól

Továbbra is a közönség szeretete élteti Ruszó Tibit, aki a következő hónapokban óriási berobbanásra készül. Rengeteget stúdiózik, többek között olyan előadókkal dolgozik most együtt, mint Nótár Mary, Burai, G.w.M, vagy MK, azaz Kocsis Márió. Az X-Faktor felfedezettjét szakmai sikereiről kérdeztük és arról, miért nem érzi igazán jól magát a bőrében.

Ki is pontosan a Konyhafőnök jubileumi évadának különleges figurája, Nagy Dani?

Nagy Dani Ákos séf csapatának a tagja. A sármos versenyző az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt, ahol Erik bőrébe bújt és egy rendőrt alakított. Most talán a konyhában még nehezebb a dolga, mint a sorozatban. De a Fókusz stábja most annak is utánajárt, mivel is foglalkozik a hétköznapokban, amikor éppen nem főz. És vajon sikerül-e befőznie magát a döntőbe és ő lesz-e az, aki megnyeri a jubileumi évadot és vele a 10.000.000 Ft-os főnyereményt? Kiderül hétköznap esténként a Fókusz után az RTL-en. 

Ezeket láttad már?