Street Kitchen Guide
Szintebiztosanátvernekazolívaolajjal!Ígyműködikazolajhamisítás
Nemrég Giuseppe Scaricamazzánál jártunk Buono nevű olívaolaj- és tésztaüzletében, ahol sokat beszélgettünk, és Mivel Giuseppe az olívaolaj megszállottja, természetesen nagyon sok szó esett az olívaolajról. Felmerült például, mi a különbség a szűz és az extra szűz olajak között, beszéltünk olyan általánosan elterjedt téves nézetekről, miszerint extra szűz olajjal nem érdemes főzni, és felmerültek az olajhamisítással járó problémák is.
Ha tetszett a Szinte biztosan átvernek az olívaolajjal! Így működik az olajhamisítás cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése