A málnás habcsókos csokitorta elkészítéséhez az étcsokit vízgőz fölött felolvasztjuk. Közben a vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat is. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgájás részhez keverjük az olvasztott étcsokit majd óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot is és egy sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába simítjuk a tésztát és megszórjuk málnaszemekkel. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.

Közben a habcsókhoz a tojásfehérjéket és a cukrot egy tálba rakjuk, elkeverjük és vízgőz fölé rakjuk. Amikor a cukor már felolvadt, robotgéppel habbá verjük, ezt rákenjük a torta tetejére és visszatoljuk további kb. 12-15 percre a sütőbe addig amíg a hab elkezd barnulni. A tortát langyosra hűlve, éles, vizezett késsel már lehet szeletelni.
