A joghurtos indiai csirkecomb elkészítéséhez a csirkecombot a só kivételével összekeverjük a többi, hozzá tartozó alapanyaggal, és hagyjuk állni jobb esetben egy éjszakát, de ha nincs ennyi időnk, akkor legalább 1 órát. Sózzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és 220 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
A hagymát félfőre, a fokhagymát szeletekre vágjuk, majd kb. 5 perc alatt átpirítjuk a vajon, és hozzádobjuk a közepes kockákra vágott kelkáposztát. Ezzel is átpirítjuk, hozzáadjuk a leszűrt és átmosott csicseriborsót, sózzuk, borsozzuk, majd pár perc pirítás után felöntjük a kókusztejjel és összerotyogtatjuk. Megszórjuk frissen aprított korianderrel, és a csirkével együtt tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc + pácolás
Még több fitt kaja:
Csirkés stir fry grapefruittal