A citrusok héját egy nagy keverőtálba reszeljük, a narancsot meghámozzuk, majd kifilézve cikkeket vágunk belőle. A citrom és a lime levét kifacsarjuk, összesen kb. 50 ml-re lesz szükségünk. A túrót a citruslével és a vanília kikapart magjaival együtt egy aprítógépben krémesre zúzzuk.
A citrushéjhoz adjuk a kikrémesített túrót, a krémsajtot és a joghurtot, majd egy elektromos habverővel összedolgozzuk. Belekeverjük a fehérjeport, és a tojásokat folyamatos keverés mellett, egyesével a masszához adagoljuk, végül beleszórjuk az eritritet és a sót.
Tapadásmentes tortaformába öntjük a masszát, majd beledobáljuk a narancscikkeket, és 165 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 30 percre. A hőfokot ezután 110 fokra vesszük, és további 20-30 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk szoba-hőmérsékletűre hűlni, és tálalhatjuk is, de ha hidegen szeretnétek fogyasztani, dobjátok be a hűtőbe!
Elkészítési idő: 90 perc
