Grillszezon

Ázsiaigrilltarja

Ázsiai grill tarja

Hozzávalók
500 g
szeletelt tarja
A páchoz:
5 ek
3 ek
olívaolaj
1 gerezd
fokhagyma
1 tk
reszelt friss gyömbér
1 ek
barnacukor
1 db
lime leve és héja
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés
image does not exist
A pác hozzávalóit összekeverjük, belerakjuk a húst és egy egész éjszakára a hűtőben hagyjuk pácolódni. Oldalanként 10-10 percig grillezzük és közben a maradék páclével megkenjük.

www.streetkitchen.hu

Itt a grillszezon! Ha unjátok a hagyományos pácokat, újítsatok be ezzel az ázsiai jellegű cuccal, biztos, hogy nem fogtok csalódni benne! A friss gyömbér és a lime teljesen más dimenzióba tolja a dolgokat!

Hozzávalók

4 főre
500 g
szeletelt tarja
A páchoz:
5 ek
3 ek
olívaolaj
1 gerezd
fokhagyma
1 tk
reszelt friss gyömbér
1 ek
barnacukor
1 db
lime leve és héja
frissen őrölt fekete bors
image does not exist
A pác hozzávalóit összekeverjük, belerakjuk a húst és egy egész éjszakára a hűtőben hagyjuk pácolódni. Oldalanként 10-10 percig grillezzük és közben a maradék páclével megkenjük.

Ha tetszett az Ázsiai grill tarja receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept