
A projekt a következő lépésekből áll:
Főzzetek meg héjastul 2-3 nagyobb krumplit, szűrjétek le, hagyjátok kihűlni a saját gőzében.Csináljátok meg a chimichurrit: Egy aprítógépbe nyomassatok bele mindent, zúzzátok össze és kész. Nem volt bonyolult, ugye? Kóstoljatok bele: zöld, fokhagymás, kicsit savanykás, és kellőképpen érződik rajta a chili is. Rakjátok félre.A kolbászból vágjatok kb. egy centi vastag karikákat, összesen 8 darabra lesz szükség. Gyorsan összeállítjuk a nyársakat:

Indul a grillezés:
Fogjatok egy jó kis grill serpenyőt. A grill serpenyő azt tudja a hagyományos serpenyőkhöz képest, hogy a bordáinak köszönhetően nem teljes felülettel érintkezik az étellel, az eredmény pedig kb. olyan lesz, mint amikor rendes grillen, rácson sütögettek valamit. Szép perzselt csíkokat varázsolunk majd mindenre és ennek köszönhetjük majd a grillezett aromákat is.Hevítsétek a serpenyőt jó forróra. Kevés napraforgó olajat mindig küldjetek bele (igen, a tapadásmentes serpenyőkbe is, mert a tökéletes ízek kialakulásához szükség van rá) és először a krumplit és a félbevágott fokhagymát kezdjétek grillezni. (Tipp: ha a hozzávalókat félúton 90 fokkal elforgatjátok, szép négyzetrácsot tudtok sütni rájuk.) Ha a krumpli egyik fele megsült, akkor meg lehet fordítani, és jöhet szépen mellé a fél citrom, lapjával lefelé.
