
Húsételek
KacsaWellingtonJanimódra
Mindenki ismeri a klasszikus Wellington bélszínt, amely egy valódi ünnepi fogás. Nos, a Wellington rész megmaradt, a marhahúst azonban ezúttal kacsamellel helyettesítettük, és a belevalók is kaptak egy kis frissítést.
Hozzávalók
4 főre
1 csomag
leveles tészta
2 db
nagyobb, hízott kacsamell
só,bors
1 ek
olaj
1 db
tojás a kenéshez
A töltelékhez
150 g
vargánya (ha fagyasztott, akkor felengedve)
100 g
kacsamáj
50 ml
konyak
1 tk
kakukkfű
só, bors
A mázhoz
50 g
dijoni mustár
1 ek
méz
1 tk
almaecet
25 g
narancslekvár

Ha tetszett a Kacsa Wellington Jani módra receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept