A medvehagymás krémsajttal töltött gombához először egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd 1-2 perc alatt lepirítjuk benne az apróra vágott medvehagymát.
Ezután kikeverjük a krémsajtot, a reszelt sajt háromnegyedét, sót, borsot, a citromlevet, az aprított petrezselymet és az előzőleg lepirított medvehagymát.
A gombáknál érdemes minél nagyobb fejeket válogatni. Ezeket megmossuk, a szárukat kiszedjük és beletöltjük a krémet. A tetejüket megszórjuk a maradék sajttal, locsolunk rájuk egy kevés olívaolajat, és egy sütőpapírral bélelt air fryerben négyesével megsütjük őket 180 fokon, 12 perc alatt.

- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 2 x 12 perc
Mi teljesen rákattantunk az air fryeres receptekre! Megmutatjuk a kedvenceinket, amik szerintünk nektek is nagyon bejönnek majd:
Zöldséges-csirkés egytálétel air fryerben