Hozzávalók
- 4 ek vaj
- 3 tk oregánó
- 3 tk fokhagyma-granulátum
- só, bors
- 4 szelet friss kovászos kenyér
- 120 g reszelt trappista
- 80 g cheddar sajt
- 100 g mozzarella
Hozzávalók
- 4 ek vaj
- 3 tk oregánó
- 3 tk fokhagyma-granulátum
- só, bors
- 4 szelet friss kovászos kenyér
- 120 g reszelt trappista
- 80 g cheddar sajt
- 100 g mozzarella
Az extra sajtos szendvics elkészítéséhez a vajat 900 W-on, 30 másodperc alatt megolvasztjuk mikróban, majd belerakjuk a fűszereket, és alaposan elkeverjük. A kenyerek külső felét bekenjük a fűszeres olvasztott vajjal, majd a szendó alját az air fryerbe helyezzük, a sajtmennyiség felét rárakjuk és a másik kenyeret is rátesszük, majd ezt megismételjük a másik két szelettel is.
Óvatosan lenyomkodjuk a szendókat, majd 15-18 percre beküldjük őket a 190 fokos air fryerbe. Közben többször is megforgatjuk a szendót, a lényeg, hogy egy aranybarna, szuper juicy szendó legyen a végeredmény. A sajt csak úgy nyúlni fog, amikor beleharaptok és a fűszereknek köszönhetően maradandó ízélményben lesz részetek.
- Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több recept air fryerben:
Sajtos krumplikrokett air fryerben
Fűszeres, szaftos csirkemell air fryerben
Fűszeres csirkeszárnyak air fryerben