Patso szendvics

Hozzávalók

2
szendvicshez
+
500 g mirelit sült burgonya
bő olaj a sütéshez
só, bors
2 db paninikenyér vagy -bagett
100 g trappista sajt
ketchup ízlés szerint
majonéz ízlés szerint
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Patso szendvics

A sült krumpli az egyik legnépszerűbb csipegetnivaló a világon, habár nagyon sok helyen teljesen máshogy készítik/fogyasztják. A törökök gyorskajája, a sült krumplis szendvics egyszerű, nem igényel különösebb praktikát, tapasztalatot az elkészítése, mégis sokak kedvence, hiszen nagyon finom.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
szendvicshez
+
500 g mirelit sült burgonya
bő olaj a sütéshez
só, bors
2 db paninikenyér vagy -bagett
100 g trappista sajt
ketchup ízlés szerint
majonéz ízlés szerint
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A patso-hoz a mirelit krumplit 170-180 fokos bő olajban aranybarnára, ropogósra sütjük, majd egy törlőpapírral bélelt tálba szedjük, leitatjuk róla a felesleges zsiradékot, közben megsózzuk és borsozzuk.

A kenyeret hosszában kettényitjuk, mint egy hotdog-kiflit, megpakoljuk a forró sült krumplival, ráreszeljük a sajtot, és ízlés szerint nyomunk rá ketchupot, majonézt vagy mindkettőt.

Elkészítési idő: kb. 15 perc

patso
Patso szendvics

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több junk:

Salchipapa – a perui sült krumpli

Mikrós nachostál

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?