Hirdetés

Salchipapa, a perui sült krumpli

Hozzávalók

2
főre
+
4 db virsli
700 g fagyasztott hasábburgonya
1 l olaj a sütéshez
só, bors
300 g trappista
ketchup
majonéz
chiliszósz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Salchipapa, a perui sült krumpli

Nem, nem papát akarjuk a szalagavatónkról informálni, hanem csak a peruiak gyorskajájáról van szó. Létezik belőle több verzió, de alapjában véve egy sült krumplis étel, marhából készült kolbásszal, viszont mi most egy kicsit belazulunk, és virslivel, sok sajttal készítjük.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
4 db virsli
700 g fagyasztott hasábburgonya
1 l olaj a sütéshez
só, bors
300 g trappista
ketchup
majonéz
chiliszósz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A salchipapa-hoz a virsliket megfőzzük vízben, vagy bedobjuk a mikróba 1-2 percre. A burgonyát bő, 170-180 fokos olajban aranybarnára sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, rátesszük a felkarikázott virslit, és megszórjuk reszelt sajttal.

Végül meglocsoljuk ketchuppal, majonézzel és chiliszósszal, és frissen tálaljuk.

salchipapa - perui sült krumpli
Salchipapa – a perui sült krumpli

Elkészítési idő: 15 perc

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?