Street Kitchen

Pulykás-vörösáfonyásbagett

Pulykás-vörös áfonyás bagett

Hozzávalók
6 ek
vaj
200 g
pulykamell
só, bors
60 g
krémsajt
40 g
reszelt sajt
3 ek
tejföl
2 gerezd
fokhagyma
1 db
bagett
30 g
bébispenót
5 - 6 ek
vörösáfonya-lekvár

Elkészítés

Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat. A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk majd mehet is a serpenyőbe, magas lángon alaposan lepirítjuk, majd lejjebb vesszük a lángot, és a serpenyőre helyezünk egy fedőt. 1-2 percenként meglocsolgatjuk a serpenyőben keletkezett barna vajjal, és megforgatjuk. 5-6 perc alatt tökéletesre készülnek a pulykamelleink.

Egy keverőtálban elkeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot, a tejfölt és a reszelt fokhagymát, és sózzuk, borsozzuk.

A bagettet félbevágjuk, az alját megkenjük a sajtos krémmel, majd erre jöhet a bébispenót. A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd elhelyezzük a bébispenótrétegen. A bagett felső részét megkenjük a vörösáfonya-lekvárral, lezárjuk vele a szendvicsünket, és kész is vagyunk.

puylyas-voros-afonyas-bagett
Pulykás-vörös áfonyás bagett (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 20 perc

Ez a pulykás-vörös áfonyás bagett most egy egyszerű szendó volt, de ha esetleg valami extrábbra éheznél, akkor van pár tippünk:

Cuccos rántott csirkemelles szendvics

Brutál ropogós csirkeburger

Zé kedvenc csirkés melegszendvicse

Aszalt paradicsomos – chilis mozzarellás grillszendvics friss salátával

www.streetkitchen.hu

Unod már a szokásos szendvicseket? Ez nemcsak hogy nem unalmas, de annyira kiadós és gyorsan elkészíthető, hogy a munkába is tökéletes ebédopció lehet. Ha szereted a sós és édeskés ízek találkozását, akkor meg aztán igazán befutó lesz ez a full extrás szendó.

Hozzávalók

1 nagy bagetthez
6 ek
vaj
200 g
pulykamell
só, bors
60 g
krémsajt
40 g
reszelt sajt
3 ek
tejföl
2 gerezd
fokhagyma
1 db
bagett
30 g
bébispenót
5 - 6 ek
vörösáfonya-lekvár

Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat. A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk majd mehet is a serpenyőbe, magas lángon alaposan lepirítjuk, majd lejjebb vesszük a lángot, és a serpenyőre helyezünk egy fedőt. 1-2 percenként meglocsolgatjuk a serpenyőben keletkezett barna vajjal, és megforgatjuk. 5-6 perc alatt tökéletesre készülnek a pulykamelleink.

Egy keverőtálban elkeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot, a tejfölt és a reszelt fokhagymát, és sózzuk, borsozzuk.

A bagettet félbevágjuk, az alját megkenjük a sajtos krémmel, majd erre jöhet a bébispenót. A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd elhelyezzük a bébispenótrétegen. A bagett felső részét megkenjük a vörösáfonya-lekvárral, lezárjuk vele a szendvicsünket, és kész is vagyunk.

puylyas-voros-afonyas-bagett
Pulykás-vörös áfonyás bagett (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 20 perc

Ez a pulykás-vörös áfonyás bagett most egy egyszerű szendó volt, de ha esetleg valami extrábbra éheznél, akkor van pár tippünk:

Cuccos rántott csirkemelles szendvics

Brutál ropogós csirkeburger

Zé kedvenc csirkés melegszendvicse

Aszalt paradicsomos – chilis mozzarellás grillszendvics friss salátával

Ha tetszett a Pulykás-vörös áfonyás bagett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept