Gyors tészták

Négysajtosgnocchi

Négysajtos gnocchi

Hozzávalók
400 ml
habtejszín
100 g
pizzamozzarella
100 g
cheddar sajt
30 g
kéksajt
80 g
natúr sajtkrém
só, bors
500 g
bolti gnocchi
1 csokor
petrezselyem
80 g
dió

Elkészítés

A négysajtos gnocchi elkészítéséhez a mozzarellát és a cheddart kis lyukú reszelőn lereszeljük. Egy nagyobb tapadásmentes serpenyőbe tesszük a tejszínt, a reszelt sajtokat, a kéksajtot és a sajtkrémet. Közepes hőmérsékleten, folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg minden sajt elolvad.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jöhet bele a gnocchi. 3-4 percig forralva (folyamatosan kevergetve) készre főzzük, és megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel. Tálalásnál szórunk a tetejére egy adag kézzel összemorzsolt diót.

negysajtos-gnocchi
Négysajtos gnocchi

Elkészítési idő: 30 perc

Még több négysajtos kaja, ami nem csak tészta:

Négysajtos csiga

Négysajtos csirkemell

www.streetkitchen.hu

Szerintem teljesen valid és ér bolti gnocchit használni, ha éppen úgy kívánjuk. Igazából nem is azért, mert hű, de bonyolult lenne megcsinálni egy házit, viszont nyilván időt spórolunk vele.

Hozzávalók

2 - 4 főre
400 ml
habtejszín
100 g
pizzamozzarella
100 g
cheddar sajt
30 g
kéksajt
80 g
natúr sajtkrém
só, bors
500 g
bolti gnocchi
1 csokor
petrezselyem
80 g
dió

A négysajtos gnocchi elkészítéséhez a mozzarellát és a cheddart kis lyukú reszelőn lereszeljük. Egy nagyobb tapadásmentes serpenyőbe tesszük a tejszínt, a reszelt sajtokat, a kéksajtot és a sajtkrémet. Közepes hőmérsékleten, folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg minden sajt elolvad.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jöhet bele a gnocchi. 3-4 percig forralva (folyamatosan kevergetve) készre főzzük, és megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel. Tálalásnál szórunk a tetejére egy adag kézzel összemorzsolt diót.

negysajtos-gnocchi
Négysajtos gnocchi

Elkészítési idő: 30 perc

Még több négysajtos kaja, ami nem csak tészta:

Négysajtos csiga

Négysajtos csirkemell

Ha tetszett a Négysajtos gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Tésztapárosító infografika - Gyermelyi

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept