Négysajtos csiga

Hozzávalók

1
tepsihez
+
1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
50 g natúr krémsajt
1 csipet só
1 csipet fokhagymapor
15 g parmezán
50 g gouda
50 g füstölt sajt

A tetejére

50 g gouda
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Négysajtos csiga

Sajtimádóknak szinte kötelező ez a recept! Nagyon egyszerű elkészíteni, és abszolút fagyasztható, így szinte bármikor kéznél lesz egy zseniális péksüti.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

1
tepsihez
+
1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
50 g natúr krémsajt
1 csipet só
1 csipet fokhagymapor
15 g parmezán
50 g gouda
50 g füstölt sajt

A tetejére

50 g gouda
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A négysajtos csiga elkészítését azzal kezdjük, hogy a leveles tésztát kiterítjük, lekenjük a krémsajttal, megszórjuk sóval, fokhagymaporral, és ráreszeljük a sajtokat. Feltekerjük, majd két ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. 

Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a csigákat, és megszórjuk a reszelt goudával. 200 fokos, előmelegített sütőben, 18-20 perc alatt készre sütjük. Hagyjátok langyosra hűlni, mert az olvadt sajt nagyon meg tudja égetni a szátokat.

Elkészítési idő: 35 perc

négysajtos csiga
Négysajtos csiga

Ha tetszett ez a sajtos recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több négysajtos cucc:

Ultramegúszós négysajtos tészta

Négysajtos csirkemell

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?