Hozzávalók
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 50 g natúr krémsajt
- 1 csipet só
- 1 csipet fokhagymapor
- 15 g parmezán
- 50 g gouda
- 50 g füstölt sajt
A tetejére
- 50 g gouda
Hozzávalók
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 50 g natúr krémsajt
- 1 csipet só
- 1 csipet fokhagymapor
- 15 g parmezán
- 50 g gouda
- 50 g füstölt sajt
A tetejére
- 50 g gouda
A négysajtos csiga elkészítését azzal kezdjük, hogy a leveles tésztát kiterítjük, lekenjük a krémsajttal, megszórjuk sóval, fokhagymaporral, és ráreszeljük a sajtokat. Feltekerjük, majd két ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a csigákat, és megszórjuk a reszelt goudával. 200 fokos, előmelegített sütőben, 18-20 perc alatt készre sütjük. Hagyjátok langyosra hűlni, mert az olvadt sajt nagyon meg tudja égetni a szátokat.
Elkészítési idő: 35 perc
Ha tetszett ez a sajtos recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!