Hirdetés

Négysajtos csirkemell

Hozzávalók

2
főre
+
500 g csirkemellfilé
só, bors
1 ek olaj
100 g gouda sajt
100 g cheddar sajt
100 g márványsajt
50 g trappista sajt
1 ek keményítő
400 ml tejszín
100 ml víz
1 gerezd fokhagyma

A tálaláshoz

főtt rizs
friss petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Négysajtos csirkemell

Mindenki imádja a négysajtos dolgokat, legyen szó pizzáról, tésztáról vagy húsokról. Ebben a receptben egy sült csirkemell mártása lesz tele sajttal, ami gondoskodik róla, hogy egyáltalán ne legyen száraz a hús.
Kipróbáltam, jóóó lett!
11
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
500 g csirkemellfilé
só, bors
1 ek olaj
100 g gouda sajt
100 g cheddar sajt
100 g márványsajt
50 g trappista sajt
1 ek keményítő
400 ml tejszín
100 ml víz
1 gerezd fokhagyma

A tálaláshoz

főtt rizs
friss petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A csirkemellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és az olajon aranybarnára pirítjuk. A sajtokat lereszeljük, megszórjuk a keményítővel és alaposan összekeverjük.

A tejszínt és a vizet egy gyorsforralóban összeforraljuk, majd belekeverjük a sajtot. Belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és pár percig rotyogtatjuk. A sült csirkemellet a négysajtos  mártással és petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Négysajtos csirkemell

Ha tetszett a négysajtos csirkemell receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások