Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- só, bors
- 1 ek olaj
- 100 g gouda sajt
- 100 g cheddar sajt
- 100 g márványsajt
- 50 g trappista sajt
- 1 ek keményítő
- 400 ml tejszín
- 100 ml víz
- 1 gerezd fokhagyma
A tálaláshoz
- főtt rizs
- friss petrezselyem
Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- só, bors
- 1 ek olaj
- 100 g gouda sajt
- 100 g cheddar sajt
- 100 g márványsajt
- 50 g trappista sajt
- 1 ek keményítő
- 400 ml tejszín
- 100 ml víz
- 1 gerezd fokhagyma
A tálaláshoz
- főtt rizs
- friss petrezselyem
A csirkemellek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és az olajon aranybarnára pirítjuk. A sajtokat lereszeljük, megszórjuk a keményítővel és alaposan összekeverjük.
A tejszínt és a vizet egy gyorsforralóban összeforraljuk, majd belekeverjük a sajtot. Belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és pár percig rotyogtatjuk. A sült csirkemellet a négysajtos mártással és petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Ha tetszett a négysajtos csirkemell receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!