Uborkás-bodzás Gin Tonic

Egy poharat telerakunk jéggel, majd zöldséghámozóval 2 csíkot vágunk az uborkából és a jégre tesszük. Ráöntjük a gint, a bodzaszörpöt, a lime levét, és a tonikot. Végül az egészet összekeverjük.
Pink-tonic

Egy pohár aljára teszünk pár kocka grapefruitot és kissé kinyomjuk a levét. Hozzáadjuk a friss citromfüvet és telepakoljuk a poharat jéggel. Ráöntjük a gint és a tonikot.
Jam-tonic

Egy pohár aljára kanalazzuk a jamet, ráfacsarjuk a lime levét és beletesszük a bazsalikomot. Telepakoljuk jéggel, hozzáöntjük a gint, összekeverjük és végül felöntjük a tonikkal. Egy alaposan megmosott narancs héjával díszítjük.



-SDJH-x.webp)