Street food

Koreaicorndog

Koreai corn dog

Hozzávalók
Hozzávalók 8 adaghoz
250 g
finomliszt
1 mk
kristálycukor
1 mk
1 mk
sütőpor
1 db
tojás
250 ml
tej
4 db
debreceni virsli
400 g
vörös cheddar sajt
bő olaj a sütéshez
150 g
80 ml
sárga mustár
80 ml
ketchup

Elkészítés

A koreai corn dog tésztájához a lisztet összekeverjük a cukorral, a sóval, a sütőporral, a tojással és a tejjel. Egy lágyabb, nem gyúrható tésztát kell kapnunk. A debrecenik csücskét lenyessük és felhúzzuk a hurkapálcára vagy fanyársra. A sajtból a debrecenivel megegyező szélességű hasábokat vágunk, és azt is nyársra húzzuk. Ha szeretnénk, kombinálhatjuk is a kettőt, hogy a debreceni mellé egy kisebb darab sajtot húzunk a nyársra, de lehet csak önmagában a sajtot is.

@streetkitchenhu Koreai corn dog🤩😛 #corndog #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen ♬ Trap music(814196) - Pavel

Miután tetszőleges kombinációban elkészültek a nyársak, 160 fokosra melegítjük az olajat. A nyársakat beleforgatjuk a tésztába, majd a pankomorzsába, és oldalanként kb. 1 perc alatt szép aranybarnára sütjük őket. Tálaláskor nyomunk rá a mustárból és a ketchupból is.

koreai-corn-dog
Koreai corn dog (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Még több fullos junk kaja:

Deep dish pizza

Debreceni corn dog

Herkentyűburger

www.streetkitchen.hu

Ez aztán nyalóka a javából! Szerintem nincs ember, aki ezt ne imádná. Ha azt mondja valaki, köszi, de én nem kérek, hidd el, nem mond igazat. Pláne, hogy húsos, vega és vegyes kombinációban is elkészíthető. Azért ha betoppan a buliba egy koreai vendég, neki tedd hozzá, hogy ez a koreai corn dog magyarosított verziója. :)

Hozzávalók

8 adaghoz
Hozzávalók 8 adaghoz
250 g
finomliszt
1 mk
kristálycukor
1 mk
1 mk
sütőpor
1 db
tojás
250 ml
tej
4 db
debreceni virsli
400 g
vörös cheddar sajt
bő olaj a sütéshez
150 g
80 ml
sárga mustár
80 ml
ketchup

A koreai corn dog tésztájához a lisztet összekeverjük a cukorral, a sóval, a sütőporral, a tojással és a tejjel. Egy lágyabb, nem gyúrható tésztát kell kapnunk. A debrecenik csücskét lenyessük és felhúzzuk a hurkapálcára vagy fanyársra. A sajtból a debrecenivel megegyező szélességű hasábokat vágunk, és azt is nyársra húzzuk. Ha szeretnénk, kombinálhatjuk is a kettőt, hogy a debreceni mellé egy kisebb darab sajtot húzunk a nyársra, de lehet csak önmagában a sajtot is.

@streetkitchenhu Koreai corn dog🤩😛 #corndog #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen ♬ Trap music(814196) - Pavel

Miután tetszőleges kombinációban elkészültek a nyársak, 160 fokosra melegítjük az olajat. A nyársakat beleforgatjuk a tésztába, majd a pankomorzsába, és oldalanként kb. 1 perc alatt szép aranybarnára sütjük őket. Tálaláskor nyomunk rá a mustárból és a ketchupból is.

koreai-corn-dog
Koreai corn dog (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Még több fullos junk kaja:

Deep dish pizza

Debreceni corn dog

Herkentyűburger

Ha tetszett a Koreai corn dog receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept