A tésztához a hozzávalókat (a mogyoró kivételével) összegyúrjuk, és diónyi méretű gombócokat formázunk belőlük. Mindegyiket meghempergetjük a mogyoróban, és sütőpapíros tepsire rakosgatva (legalább 2-3 ujjnyira egymástól) 180 fokos sütőbe toljuk őket kb. 12-14 percre. 8 perc után kinyitjuk a sütőajtót, és a közepüket kissé lenyomjuk egy kanál segítségével (ide jön majd a krém), majd visszazárjuk a sütőajtót, és tovább sütjük.
Mikor kihűltek a kekszek, a tejszínt jól felmelegítjük, leöntjük vele az apróra vágott fehér csokit, homogénné keverjük és belecsorgatunk kb. 1-1 teáskanálnyi adagot a kis mélyedésekbe a kekszek közepén. Megszórjuk őket a vágott mogyoróval, és bedobjuk a hűtőbe, hogy minél hamarabb megdermedjen a csoki.
