A szőlős-olívás torta receptjénél a hozzávalókat, a szőlő kivételével, robotgéppel alaposan összekeverjük, majd 22 cm-es, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk. Beledobáljuk a szőlőszemeket, és 175 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
Ez az a süti, amiről nem igazán tudok nyilatkozni, mivel kiraktam az asztalra, és mikor 15 perc múlva szerettem volna megkóstolni, már csak hűlt helye volt. Viszont a többiek el voltak ájulva tőle (na nem szó szerint), olyan szaftos és szuperjó volt.
Hozzávalók
1 22 cm-es tortaformához
120 ml
olívaolaj
250 g
görög joghurt
3 db
tojás
1 db
citrom reszelt héja
120 g
cukor
180 g
liszt
10 g
sütőpor
1 csipet
só
1 fürt
mag nélküli szőlő
A szőlős-olívás torta receptjénél a hozzávalókat, a szőlő kivételével, robotgéppel alaposan összekeverjük, majd 22 cm-es, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk. Beledobáljuk a szőlőszemeket, és 175 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a Szőlős-olívás torta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!