A juhtúrós-snidlinges pogácsa elkészítéséhez először a snidlinget apróra vágjuk, majd a többi hozzávalóval együtt egy nagy üstbe tesszük, és jól összegyúrjuk. Ezután lisztezett felületen átdolgozzuk a tésztát, kettéosztjuk és folpackba csomagolva 40 percre hűtőbe rakjuk, hogy szépen összeálljon.
Miután letelt a 40 perc, lisztezett deszkára borítjuk, és kb. 1,5 cm vastagra nyújtjuk, majd 3-4 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk a kis pogikat. Mindegyiket lekenjük a tojássárgájával, majd 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15-17 percre. Ha szép aranybarnára sült a tetejük, akkor kivesszük, hagyjuk picit hűlni és már tálalhatjuk is!

- Elkészítési idő: 40 perc
- Sütés: 15-17 perc
- Pihentetés: 40 perc