A krumplit megpucoljuk és nagyobb darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben 10 percig főzzük, leszűrjük. A bacont megsütjük és a visszamaradt zsiradékon kicsit megpirítjuk a krumplit.
A bacont az összes többi hozzávalóval egy aprítógépben lezúzzuk és rányomkodjuk ezt a keveréket a krumplira. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Közben felkockázzuk a csirkét, összeforgatjuk balzsamecettel, kakukkfűvel, sóval, borssal, és elkezdjük pirítani az olajon. Amikor már elkezdte kiengedni a nedvességet, rárakjuk az elfelezett koktélparit, és a felszeletelt fokhagymát. Közepes lángon addig pirítjuk, amíg az egész össze nem sül picit. A legvégén megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, majd a krumplival és rukkolával tálaljuk.
