Saláták

Tormás-zöldalmáslencsesaláta

Tormás-zöld almás lencsesaláta

Hozzávalók
1 konzerv
lencse
(260 g)
1 - 2 szál
újhagyma
1 db
zöld alma
4 ek
olívaolaj
1 tk
ecetes torma
2 tk
magos mustár
1 tk
szárított tárkony
só, bors

Elkészítés

A lencsét leszűrjük és átmossuk. Hozzákeverjük az aprított újhagymát, a felkockázott zöld almát, az olívaolajat, a tormát, a magos mustárt, a szárított tárkonyt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

www.streetkitchen.hu

Na, ez tényleg egy pofátlanul egyszerű kis saláta, tökéletes magában, de akár köretnek is egy kis húsvéti sonkához. A lencse rendkívül jó tápanyagforrás, tele fehérjével és jó minőségű szénhidráttal. Lehet, ez a beköszönő hosszabb lesz, mint maga a recept és elkészítés, de ki ne hagyjátok! :D

Hozzávalók

1 - 2 főre
1 konzerv
lencse
(260 g)
1 - 2 szál
újhagyma
1 db
zöld alma
4 ek
olívaolaj
1 tk
ecetes torma
2 tk
magos mustár
1 tk
szárított tárkony
só, bors

A lencsét leszűrjük és átmossuk. Hozzákeverjük az aprított újhagymát, a felkockázott zöld almát, az olívaolajat, a tormát, a magos mustárt, a szárított tárkonyt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Ha tetszett a Tormás-zöld almás lencsesaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept