Hozzávalók
A brownie alaphoz
- 100 g étcsokoládé
- 100 g vaj
- 30 g kakaópor
- 150 g kristálycukor
- 2 db tojás
- 70 g liszt
A kókuszkrémhez
- 340 g cukrozott sűrített tej
- 200 g kókuszreszelék
A csokoládé tetőhöz
- 100 g étcsokoládé
- 80 g habtejszín
Hozzávalók
A brownie alaphoz
- 100 g étcsokoládé
- 100 g vaj
- 30 g kakaópor
- 150 g kristálycukor
- 2 db tojás
- 70 g liszt
A kókuszkrémhez
- 340 g cukrozott sűrített tej
- 200 g kókuszreszelék
A csokoládé tetőhöz
- 100 g étcsokoládé
- 80 g habtejszín
Először készítsük el a brownie alapot. Olvasszuk össze az étcsokoládét a vajjal, kézi habverővel keverjük hozzá a kakaóport, kristálycukrot, a tojásokat, végül a lisztet. Majd öntsük sütőpapírral bélelt (20×20-as) formába és 180 fokon légkeveréses sütőben süssük 25 percig.
A krémhez a cukrozott sűrített tejet forgassuk össze a kókuszreszelékkel. Ha kihűlt a brownienk, akkor egyengessük el rajta a krémet. A tejszínt forraljuk fel, majd öntsük az étcsokoládéra, habverő segítségével keverjük csomómentesre, majd öntsük a kókuszkrém tetejére és tegyük hűtőbe 1-2 órára. Amint lehűlt a süteményünk, szedjük ki a formából és szeleteljük.