Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és chilit, majd sózzuk, borsozzuk. Egy keverőtálban összekeverjük a többi hozzávalót, és ráöntjük a hagymára. Felforraljuk, majd hagyjuk 15 percet rotyogni, és kész is.

Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és chilit, majd sózzuk, borsozzuk. Egy keverőtálban összekeverjük a többi hozzávalót, és ráöntjük a hagymára. Felforraljuk, majd hagyjuk 15 percet rotyogni, és kész is.
Ha tetszett a Chilis-kávés bbq szósz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!