Friss

Garnélástoast

Garnélás toast

Hozzávalók
200 g
fagyasztott garnéla
1 ek
olaj
só, bors
4 - 6 csepp
citromlé
1 mk
mustár
2 ek
majonéz
1.5 ek
tejföl
1 fej
lila hagyma (kisebb)
2 db
savanyú uborka
1 csokor
friss kapor (kisebb)
4 szelet
magos svéd kenyér a tálaláshoz

Elkészítés
A garnélát kiolvasztjuk, és elkezdjük pirítani az olajon. Ha kezd rózsaszínesedni, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk pár csepp citromlével, és 2-3 perc alatt készre sütjük. Szobahőmérsékletűre hűtjük.
Egy keverőtálban összekeverjük a mustárt, a majonézt és a tejfölt, majd belerakjuk az apróra vágott hagymát, az uborkát és a kaprot. Sózzuk, borsozzuk, és a felaprított garnélát is belekeverjük.A kenyeret megpakoljuk a garnélás krémmel, és friss kaporral díszítjük.
Ha tetszett a garnélás toast receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

www.streetkitchen.hu

Ha valamelyik északi országban járok éppen, a kardamomos csiga után biztos, hogy mindig ezt reggelizem! :D Van ennek a salinak egy kis majonézes krumplisali feelingje, ami tök jól áll neki. :D

Hozzávalók

4 főre
200 g
fagyasztott garnéla
1 ek
olaj
só, bors
4 - 6 csepp
citromlé
1 mk
mustár
2 ek
majonéz
1.5 ek
tejföl
1 fej
lila hagyma (kisebb)
2 db
savanyú uborka
1 csokor
friss kapor (kisebb)
4 szelet
magos svéd kenyér a tálaláshoz
A garnélát kiolvasztjuk, és elkezdjük pirítani az olajon. Ha kezd rózsaszínesedni, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk pár csepp citromlével, és 2-3 perc alatt készre sütjük. Szobahőmérsékletűre hűtjük.
Egy keverőtálban összekeverjük a mustárt, a majonézt és a tejfölt, majd belerakjuk az apróra vágott hagymát, az uborkát és a kaprot. Sózzuk, borsozzuk, és a felaprított garnélát is belekeverjük.A kenyeret megpakoljuk a garnélás krémmel, és friss kaporral díszítjük.
Ha tetszett a garnélás toast receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ha tetszett a Garnélás toast receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept