A pulykacombot 2 darabra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a fokhagymaporral és az aprított rozmaringgal. Egy tapadásmentes serpenyőben, magas hőfokon, oldalanként 2 perc alatt kérgesítjük a kókuszolajon. Egy kis tepsibe vagy sütőformába tesszük, lefedjük alufóliával, és 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 40-60 percre.
A kelbimbókat félbevágjuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, ízesítjük egy csipet chilipehellyel. Ezt is a 180 fokos sütőbe tesszük 30 percre. Az utolsó 10 percnél rámorzsoljuk a fetát, rászórjuk diót, és így fejezzük be a sütést. Amikor elkészült, megszórjuk az aprított petrezselyemmel, és a pulykacombbal tálaljuk.

Még több pulykacomb recept:
Diós, fetával töltött pulykacomb