Hozzávalók
- 150 g dió
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor petrezselyem
- 200 g mikróban főtt burgonya
- 150 g keményebb feta
- só, bors
- 1 tk füstölt paprika
- 2 db tojásfehérje
- 1 kg pulyka-felsőcombfilé
- 10 ág kakukkfű
Hozzávalók
- 150 g dió
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor petrezselyem
- 200 g mikróban főtt burgonya
- 150 g keményebb feta
- só, bors
- 1 tk füstölt paprika
- 2 db tojásfehérje
- 1 kg pulyka-felsőcombfilé
- 10 ág kakukkfű
A diót, a fokhagymát és a petrezselymet egy aprítógépbe tesszük, és rusztikus zsemlemorzsa méretűre zúzzuk. A burgonyát mikróba helyezzük puhulásig, majd meghámozzuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A fetát, a burgonyát, a borsot, a füstölt paprikát, a diós mixet és a tojásfehérjét kézzel alaposan összedolgozzuk. Alufóliát terítünk a munkafelületre, ráhelyezzük a kiterített pulykát, sózzuk, borsozzuk, rátépkedjük a kakukkfüvet, majd a töltelékből egy rudat próbálunk formázni, és a hús közepére tesszük. Az alufóliával feltekerjük, mint egy szaloncukrot, majd egy 160 fokos sütőbe tesszük 2 órára.
Ha tetszett a diós, fetával töltött pulykacomb receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!