Hirdetés
Bespájzolva

Diós, fetával töltött pulykacomb

Hozzávalók

4
főre
+
150 g dió
2 gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem
200 g mikróban főtt burgonya
150 g keményebb feta
só, bors
1 tk füstölt paprika
2 db tojásfehérje
1 kg pulyka-felsőcombfilé
10 ág kakukkfű
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Diós, fetával töltött pulykacomb

Ez a töltött hús egy nagyon jó kis ünnepi alapkészítmény. Már csak egy tetszés szerinti köretet kell pattintani hozzá, és kész is a meghitt vacsi a családnak. Mi most egy zellerszáras bulgurral társítottuk, de ennek tényleg csak a fantáziátok szab határt.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
150 g dió
2 gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem
200 g mikróban főtt burgonya
150 g keményebb feta
só, bors
1 tk füstölt paprika
2 db tojásfehérje
1 kg pulyka-felsőcombfilé
10 ág kakukkfű
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A diót, a fokhagymát és a petrezselymet egy aprítógépbe tesszük, és rusztikus zsemlemorzsa méretűre zúzzuk. A burgonyát mikróba helyezzük puhulásig, majd meghámozzuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A fetát, a burgonyát, a borsot, a füstölt paprikát, a diós mixet és a tojásfehérjét kézzel alaposan összedolgozzuk. Alufóliát terítünk a munkafelületre, ráhelyezzük a kiterített pulykát, sózzuk, borsozzuk, rátépkedjük a kakukkfüvet, majd a töltelékből egy rudat próbálunk formázni, és a hús közepére tesszük. Az alufóliával feltekerjük, mint egy szaloncukrot, majd egy 160 fokos sütőbe tesszük 2 órára.

Diós, fetával töltött pulykacomb

Ha tetszett a diós, fetával töltött pulykacomb receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások