Hozzávalók
- 600 g pulykacomb
- só, bors
- 0.25 tk fűszerkömény
- 0.25 tk füstölt paprika
- 0.25 tk fokhagymapor
- 200 g hagyma
- 700 g káposzta
- 50 g kókuszolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk eritrit
- 400 g rizstészta (laska)
Hozzávalók
- 600 g pulykacomb
- só, bors
- 0.25 tk fűszerkömény
- 0.25 tk füstölt paprika
- 0.25 tk fokhagymapor
- 200 g hagyma
- 700 g káposzta
- 50 g kókuszolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk eritrit
- 400 g rizstészta (laska)
A káposztás tészta sült pulykacombbal elkészítéséhez a pulykacombot sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a köménnyel, a paprikával és a fokhagymaporral, és 180 fokra előmelegített sütőben 45-60 perc alatt készre sütjük.
Míg sül a hús, a hagymát és káposztát kis kockákra vágjuk, és a kókuszolajon lassan, folyamatosan kevergetve megkaramellizáljuk. 3-5 perccel a vége előtt hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és ízesítjük az eritrittel. (Az egész folyamat 30-40 percig is eltarthat.)
A rizstésztát a csomag leírása alapján elkészítjük (van, amelyik csak áztatást igényel, van, amelyik főzést). A káposztás mixünket összeforgatjuk a tésztával, és a pulykacombbal tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több fitt kaja:
Mustáros-kakukkfüves sertéskaraj sült paszternákkal
Oregánós marhahúspogácsa bazsalikomos quinoával és vörös pesztós babbal
Marhahúspogácsa paradicsomos-póréhagymás karfiolrizzsel
BECSÜLT TÁPÉRTÉK
Becsült tápérték egy főre:
Fehérje: 38 g
Szénhidrát: 97 g
Zsír: 17 g
Kalória: 725 kcal
Becsült tápérték összesen:
Fehérje: 151.94 g
Szénhidrát: 387.29 g
Zsír: 68.24 g
Kalória: 2901.04 kcal