A zabos chiapudinghoz való alapanyagokat alaposan összekeverjük. Esetleg ha szeretnénk, az édesítőszert helyettesíthetjük mézzel. A mixünket 2 tálba vagy pohárba adagoljuk majd a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Fogyasztáskor megszórjuk a durvára vágott mandulával, az áfonyával és pár levél bazsalikommal, végül reszelünk rá egy kis citromhéjat.
A legjobb előző éjszaka megcsinálni ezt a reggelit, így reggel tényleg semmi dolgunk nincs vele, csak el kell pusztítanunk, és indulhat a nap. Arról nem is beszélve, hogy így érjük el a legjobb pudingos állagot, hiszen van elég ideje összeérni.
Laktózmentes
Hozzávalók
2 főre
A pudingmixhez
50 g
apró szemű zabpehely
50 g
chiamag
400 ml
mandulatej
0.5 tk
folyékony édesítőszer
(vagy ízlés szerint)
A tálaláshoz
15 g
durvára vágott héjas mandula
60 g
friss áfonya
6 - 8 levél
bazsalikom
citromhéj
A zabos chiapudinghoz való alapanyagokat alaposan összekeverjük. Esetleg ha szeretnénk, az édesítőszert helyettesíthetjük mézzel. A mixünket 2 tálba vagy pohárba adagoljuk majd a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Fogyasztáskor megszórjuk a durvára vágott mandulával, az áfonyával és pár levél bazsalikommal, végül reszelünk rá egy kis citromhéjat.
Ha tetszett a Zabos chiapuding áfonyával és mandulával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!