Szendvics

Húsosmacandcheesemelegszendvics

Húsos mac and cheese melegszendvics

Hozzávalók
szerecsendió
1 fej
hagyma
2 ek
olívaolaj
1 gerezd
fokhagyma
100 g
darált marhahús
só, fehér bors
100 g
szarvacska tészta
A sajtszószhoz
70 g
cheddar
70 g
parmezán
70 g
gouda
100 ml
tej
Az összeállításhoz
2 szelet
kovászos cipó
20 g
edami sajt
petrezselyem
50 g
vaj

Elkészítés

Egy serpenyőben kevés olívaolajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és az átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk, végül fűszerezzük. 

A sajtszószhoz a tejet felmelegítjük, lassan, adagonként csomómentesre keverjük benne a reszelt sajtokat.

A tésztát a csomagon lévő utasításnak megfelelően kifőzzük.

A húsos serpenyőbe beleöntjük a tésztát és a sajtszószt, összemelegítjük, ha szükséges, majd kicsit lehűtjük.

A kenyérszeletek egyik oldalát vajon serpenyőben megpirítjuk, majd megfordítjuk, és ráhalmozzuk a sajtos-húsos makarónit, végül reszelt edami sajttal borítjuk be, és 180 fokra előmelegített sütőben alsó-felső fokozaton olyan 8-10 percig sütjük. Kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk. 

Húsos mac and cheese melegszendvics

Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!

www.streetkitchen.hu

*Termékmegjelenítést tartalmaz

Szilveszteri partikajára van szükségetek? Most mutatok nektek egy olyat, ami valódi food mashup: a kedvenc komfortkajám összekombózva némi hússal, majd az egész egy nagy karéj kenyérre pakolva, és további sajttal egybesütve!

Hozzávalók

2 főre
szerecsendió
1 fej
hagyma
2 ek
olívaolaj
1 gerezd
fokhagyma
100 g
darált marhahús
só, fehér bors
100 g
szarvacska tészta
A sajtszószhoz
70 g
cheddar
70 g
parmezán
70 g
gouda
100 ml
tej
Az összeállításhoz
2 szelet
kovászos cipó
20 g
edami sajt
petrezselyem
50 g
vaj

Egy serpenyőben kevés olívaolajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és az átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk, végül fűszerezzük. 

A sajtszószhoz a tejet felmelegítjük, lassan, adagonként csomómentesre keverjük benne a reszelt sajtokat.

A tésztát a csomagon lévő utasításnak megfelelően kifőzzük.

A húsos serpenyőbe beleöntjük a tésztát és a sajtszószt, összemelegítjük, ha szükséges, majd kicsit lehűtjük.

A kenyérszeletek egyik oldalát vajon serpenyőben megpirítjuk, majd megfordítjuk, és ráhalmozzuk a sajtos-húsos makarónit, végül reszelt edami sajttal borítjuk be, és 180 fokra előmelegített sütőben alsó-felső fokozaton olyan 8-10 percig sütjük. Kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk. 

Húsos mac and cheese melegszendvics

Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!

Ha tetszett a Húsos mac and cheese melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept