Egy serpenyőben kevés olívaolajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és az átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk, végül fűszerezzük.
A sajtszószhoz a tejet felmelegítjük, lassan, adagonként csomómentesre keverjük benne a reszelt sajtokat.
A tésztát a csomagon lévő utasításnak megfelelően kifőzzük.
A húsos serpenyőbe beleöntjük a tésztát és a sajtszószt, összemelegítjük, ha szükséges, majd kicsit lehűtjük.
A kenyérszeletek egyik oldalát vajon serpenyőben megpirítjuk, majd megfordítjuk, és ráhalmozzuk a sajtos-húsos makarónit, végül reszelt edami sajttal borítjuk be, és 180 fokra előmelegített sütőben alsó-felső fokozaton olyan 8-10 percig sütjük. Kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!