Hirdetés

Pesztós-pulykás grillszendvics

Hozzávalók

4
főre
+
300 g pulykamellfilé
só, bors
1 tk fokhagymapor
1 ek olaj

A pesztóhoz

2 gerezd fokhagyma
1 nagy marék bazsalikom
1 nagy marék bébispenót
60 g reszelt parmezán
80 ml olivaolaj
80 g szárított paradicsom

Az összeállításhoz

200 g mozzarella
8 szelet amerikai toast kenyér
olaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Pesztós-pulykás grillszendvics

Ha nem akarsz sokat agyalni a grillkaján, és akár előző nap el akarod készíteni a nagy részét, akkor bátran próbáld ki ezt a grill szendót! A húst és a pesztót is megcsinálhatod előre, a szendvicsek összeállítása és sütése pedig csak néhány percet vesz igénybe!
Kipróbáltam, jóóó lett!
12
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
300 g pulykamellfilé
só, bors
1 tk fokhagymapor
1 ek olaj

A pesztóhoz

2 gerezd fokhagyma
1 nagy marék bazsalikom
1 nagy marék bébispenót
60 g reszelt parmezán
80 ml olivaolaj
80 g szárított paradicsom

Az összeállításhoz

200 g mozzarella
8 szelet amerikai toast kenyér
olaj
Bevásárlólistához adom

A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a fokhagymaporral. Az olajon, forró serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük a hússzeleteknek, majd kb. ujjnyi csíkokra vágjuk. A pesztó hozzávalóit aprítógépben összezúzzuk.

Minden szelet kenyér egyik oldalát megkenjük a pesztóval, rátépkedjük a mozzarellát, és minden második kenyérre teszünk a húsból is. Összeborítjuk a két szelet kenyeret, és grillen, vagy pár csepp olajon grillserpenyőben megsütjük a szendvicseket.

Pesztós-pulykás grillszendvics

 

Ha tetszett a pesztós-pulykás grillszendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások