A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A balzsamecetes kápiapaprikához
- 2 - 3 db kápiapaprika
- só, bors
- 1 ek balzsamecet
- 1 ek vaj
A rántottához
- 5 db tojás
- 1 nagy ek krémsajt
- só, bors
- 1 ek vaj
A tálaláshoz
- rozskenyér
- krémsajt
Zé-féle krémsajtos rántottás szendvics
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A balzsamecetes kápiapaprikához
- 2 - 3 db kápiapaprika
- só, bors
- 1 ek balzsamecet
- 1 ek vaj
A rántottához
- 5 db tojás
- 1 nagy ek krémsajt
- só, bors
- 1 ek vaj
A tálaláshoz
- rozskenyér
- krémsajt
Fotó: Szilágyi NóriA kápiapaprikát kicsumázzuk, kivágjuk az ereit és vékony csíkokra szeleteljük. Egy száraz serpenyőben pirítani kezdjük, sózzuk, borsozzuk, majd ha már picit összeesett, öntünk hozzá egy kevés balzsamecetet is. Amikor szépen lepirult, dobunk hozzá egy kis kocka vajat és jól összerázzuk. A paprikát tálra szedjük, a serpenyőt szárazra töröljük. A tojásokat feltörjük, adunk hozzá egy nagy evőkanál krémsajtot, enyhén megsózzuk. A serpenyőben felolvasztunk egy darabka vajat és ráöntjük az tojást.
Addig várunk, míg a tojás kezd kicsit összeállni, majd laza mozdulatokkal átkeverjük, hogy megsülhessen. A kenyérszeletekre vastagon kenünk a krémsajtból, ráhalmozzuk a tojásrántottát és a tetejére pakolunk a balzsamecetes paprikából.