A tésztához a langyos vízbe beleteszünk 1 teáskanál cukrot, és felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a maradék cukorral és a sóval, majd amikor felfutott az élesztő, azt is hozzáöntjük az olívaolajjal együtt. Addig dolgozzuk a kezünkkel a tésztát, ameddig homogén állagú nem lesz. Három egyenlő részre porciózzuk, majd lefedve duplájára kelesztjük.

A medvehagymát felaprítjuk, kikeverjük a tejföllel, sózzuk és borsozzuk. Mindhárom pizzatésztát kinyújtuk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és megkenjük a tejfölös mixszel. Megszórjuk a reszelt sajttal, rátépkedjük a rozmaringot, ráaprítjuk a szárított és a koktélparadicsomot. 230 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 8-14 perc alatt készre sütjük a pizzáinkat. A tetejükre tépkedünk néhány szál medvehagymát, megcsorgatjuk olívaolajjal, és fogyasztjuk.

