Vegetáriánus ételek

Pesztósspagettivegagombócokkal

Pesztós spagetti vega gombócokkal

Hozzávalók
250 g
spagetti
só, bors
500 g
barna csiperke gomba
2 tk
keményítő
4 gerezd
fokhagyma
2 tk
kakukkfű
3 ek
worcester szósz
50 g
panko morzsa
1 db
tojás
2 ek
olívaolaj
A pesztóhoz
1 csokor
friss bazsalikom
2 gerezd
fokhagyma
30 g
pirított mandula
50 g
parmezán
só, bors
150 ml
olívaolaj

Elkészítés

www.streetkitchen.hu

Ha azt mondom, hogy sikerült megcsinálni a tökéletes vega “húsgolyót”, akkor nem hazudok. :P És, a legjobb az egészben, hogy Reni, aki köztudottan egyáltalán nem gomba-rajongó, elégedetten nyugtázta, hogy ennek márpedig egyáltalán nincs is gomba íze, úgyhogy tényleg rendben van! :P

Hozzávalók

2
250 g
spagetti
só, bors
500 g
barna csiperke gomba
2 tk
keményítő
4 gerezd
fokhagyma
2 tk
kakukkfű
3 ek
worcester szósz
50 g
panko morzsa
1 db
tojás
2 ek
olívaolaj
A pesztóhoz
1 csokor
friss bazsalikom
2 gerezd
fokhagyma
30 g
pirított mandula
50 g
parmezán
só, bors
150 ml
olívaolaj

Ha tetszett a Pesztós spagetti vega gombócokkal receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept