Hirdetés

Narancsos tojáslikőr

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A munkásszállóról is mennie kellett, emberhez nem méltó körülmények között él Beat, a Fekete Vonat tagja

Meghökkentő interjút adott a Fókusznak a Fekete Vonat formáció egyik tagja. Beat három hónappal a telt házas Aréna koncert után már hajléktalan lenne, ha barátai nem segítenének rajta. Eddig egy munkásszállón élt, de onnan mennie kellett, ismerősei fogadták be. Azt mondta, nem emberhez méltó körülmények között él, a zenekar tagjaival pedig egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. L. L. Juniornak egy odamondós rapdalban üzent. 

Így készül Balogh Levente falusi tojásrántottája – ismerd meg közelebbről az ásványvízkirályt!

A magyaros vagy a külföldi konyhát szereti? Az irodai munkavégzést vagy a home office-t támogatja? A szénsavas vagy a szénsavmentes vizet preferálja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszol Balogh Levente az rtl.hu-nak adott interjújában.

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

Szerintem a páromnak szeretője van

Kinga és János már 10 éve vannak együtt, ám a lány egyre inkább féltékeny. Nem véletlen, hiszen Jani az interneten flörtöl, és Kinga szerint az is lehetséges, hogy szeretője van.

Balogh Levente: Nem bajt menteni jön az elnöki asszisztens, hanem egy kicsit megnövelni az én szürkeállomány-kapacitásomat

Balogh Levente elárulta, hogy miért van szüksége elnöki asszisztensre, és milyen feladatok várnak a jövőben a kiválasztottra, aki tárgyalásokon is képviseli majd az üzletembert.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

VV Merci Dubajban sem volt szemérmes, legrövidebb ruháit vitte magával

A nő annyira itt nincs olyan számba véve, mint például egy férfi – ettől az élményétől eltekintve nagyon élvezte dubaji útját VV Merci, akit párja lepett meg az egzotikus kikapcsolódással. Táncos show, BBQ-est, tevegelés, sivatagi quadozás, hőlégballonozás mind szerepeltek a listáján, amit most már bátran kipipálhat.

L.L Junior megtörten nyilatkozott a Fókusznak: semmilyen ítélet sem hozza már vissza Dávidkát

Senki sem bűnös Dávidka háláláért – ez derült ki szerdán az utolsó bírósági tárgyaláson. L.L Junior kisfiát több mint három éve gázolta halálra egy autó. A kisfiú az anyuka barátnőjének a kezéből húzta ki magát, hogy bátyja után rohanhasson, amikor halálra gázolta egy autó.  A tragikus balesettel kapcsolatban először az édesanyát, később annak barátnőjét gyanúsították, de ma végleg pont került az ügy végére. Az édesapát, L.L. Juniort a Fókusznak telefonon sikerült elérnie.

Ezeket láttad már?