Hirdetés

A tökéletes lazackrém

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre
200 g lazac
olaj
0.25 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma (kicsi)
pár szál snidling
bors
só (ha igényli)
½ db citrom leve
2 nagy ek majonéz
1 ek ecetes torma
Hirdetés

A tökéletes lazackrém

Én speciel imádom a boltban kapható lazacos, makrélás és egyéb halas krémeket, valamilyen friss kenyérből vagy baguette-ből készült pirítóssal. Persze ha nem valami rapid (értem ezalatt, hogy 3 perces) vacsit vagy reggelit akarok, hanem szánok rá plusz 15 percet, akkor elkészítem ezt a krémet, mert nagyon finom!
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre
200 g lazac
olaj
0.25 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma (kicsi)
pár szál snidling
bors
só (ha igényli)
½ db citrom leve
2 nagy ek majonéz
1 ek ecetes torma

A lazacot kevés olajon megsütjük pár perc alatt. Egy aprítóba rakjuk a hozzávalókat, majd a kihűlt lazacot is, zúzunk egyet rajta, amíg eléri a kívánt, krémes állagot és gyakorlatilag már csak a pirítóst kell elkészíteni hozzá. 🙂

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások