Hozzávalók
- 200 g lazac
- olaj
- 0.25 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma (kicsi)
- pár szál snidling
- bors
- só (ha igényli)
- ½ db citrom leve
- 2 nagy ek majonéz
- 1 ek ecetes torma
A tökéletes lazackrém
Hozzávalók
- 200 g lazac
- olaj
- 0.25 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma (kicsi)
- pár szál snidling
- bors
- só (ha igényli)
- ½ db citrom leve
- 2 nagy ek majonéz
- 1 ek ecetes torma
A lazacot kevés olajon megsütjük pár perc alatt. Egy aprítóba rakjuk a hozzávalókat, majd a kihűlt lazacot is. Zúzunk egyet rajta, amíg eléri a kívánt, krémes állagot és gyakorlatilag már csak a pirítóst kell elkészíteni hozzá. 🙂