Hirdetés

Sültzeller-saláta

Ez az a saláta, amit nemcsak köretként, de főételként is ehettek.
Hirdetés

Zé konyhai tippjei - Így süsd ropogósra a bacont

Ebben a videóban megmutatjuk hogyan készíthettek csodálatos, ropogós baconchipset. Nem kell hozzá bő olaj, csak két tepsi, némi sütőpapír, na meg persze egy sütő. 
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Előveszünk egy nagyobb tepsit, megfordítjuk és rárakunk a hátoldalára egy réteg sütőpapírt.  A bacon szeleteket felfektetjük a sütőpapírra, aztán befedjük őket egy újabb darab sütőpapírral. Az egészre reáfektetetünk egy másik tepsit, úgy, hogy a két hátlapja érjen össze, és betoljuk őket kb.  20 percre a 150 fokra előmelegített sütőbe. Amint elkészült lekapjuk a felső tepsit és óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt az istenien megpirult, ropogósra sült bacon szeletekről. Önmagában is nagyon finom, de simán rátördelhetitek salátára, de persze mehet egy burgerbe vagy szendvicsbe is.  Ropogós baconchips kész!

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások