A kínai marhahúsos lepény recept elkészítését a tészta összeállításával kezdjük. Ehhez a réteslisztet és a zsírt egy dagasztógép üstjében összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, valamint a vízben elkevert sót és ecetet. Alaposan összedolgozzuk a tésztát, majd zsírral megkent frissen tartó fóliába csomagolva téglatest alakúra formázzuk, és a hűtőben pihentetjük legalább 2-3 órát, de a legjobb, ha egy éjszakát pihen a tészta.
A darált húst összekeverjük a reszelt gyömbérrel, a fűszerekkel, a zsírral, a káposztával és a vékonyan felkarikázott újhagymával. Sózzuk és alaposan összedolgozzuk, majd 16 db egyforma gombócot formázunk belőle.
A tésztát 60 g-os darabokra osztjuk, és egy kizsírozott edénybe tesszük. A formázáshoz szükséges zsírt megolvasztjuk és összekeverjük az olajjal. Ezzel a zsíros-olajos keverékkel bekenjük a munkafelületet, és egy vékony, rövid sodrófa segítségével 5 cm széles, hosszú csíkokat nyújtunk a tésztadarabokból.
A tésztacsík elején hosszában eloszlatunk egy adag tölteléket, majd elkezdjük feltekerni a tésztát. Minden tekerésnél húzunk is rajta egy kicsit, hogy a lehető legvékonyabb tésztát kapjuk. A tésztatekercseket zsíros felületen kilapítjuk, majd egy sütőbe rakható serpenyőben, kevés zsír és olaj keverékén oldalanként 2 perc alatt elősütjük. Ezután 220 fokra előmelegített sütőbe rakjuk 10 percre.
A mártogatóshoz kikeverjük az alapanyagokat, és ezzel tálaljuk a megsült lepényeket.

- Elkészítési idő: 1 óra
- Pihentetési idő: minimum 2 óra
- Sütési idő: 10 perc