Hirdetés

Kolbászos-medvehagymás burgonyafánk

Hozzávalók

3 - 4
főre
+

Hozzávalók 3-4 főre

80 g kolbász
7 levél medvehagyma
400 g főtt burgonya
300 g liszt
2 db tojás
só, bors
olaj a sütéshez

A tálaláshoz

1 üveg salsa szósz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Kolbászos-medvehagymás burgonyafánk

Na, ez az a recept, ami tökéletes nasi egy kis filmezéshez, ha otthon kell maradni. Egyszerű, gyors, igazi pár alapanyagos rágcsálnivaló.
Kipróbáltam, jóóó lett!
8
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4
főre
+

Hozzávalók 3-4 főre

80 g kolbász
7 levél medvehagyma
400 g főtt burgonya
300 g liszt
2 db tojás
só, bors
olaj a sütéshez

A tálaláshoz

1 üveg salsa szósz
Bevásárlólistához adom

A kolbászt 1 x 1 mm-es kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk, majd a megfőtt, áttört és kihűlt burgonyához adjuk a liszttel és a tojással együtt, végül sózzuk, borsozzuk. Az egészet összegyúrjuk, 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, majd egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Salsával fogyasztjuk.

Ha tetszett a kolbászos-medvehagymás burgonyafánk receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások