Hozzávalók
Hozzávalók 3-4 főre
- 80 g kolbász
- 7 levél medvehagyma
- 400 g főtt burgonya
- 300 g liszt
- 2 db tojás
- só, bors
- olaj a sütéshez
A tálaláshoz
- 1 üveg salsa szósz
Hozzávalók
Hozzávalók 3-4 főre
- 80 g kolbász
- 7 levél medvehagyma
- 400 g főtt burgonya
- 300 g liszt
- 2 db tojás
- só, bors
- olaj a sütéshez
A tálaláshoz
- 1 üveg salsa szósz
A kolbászt 1 x 1 mm-es kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk, majd a megfőtt, áttört és kihűlt burgonyához adjuk a liszttel és a tojással együtt, végül sózzuk, borsozzuk. Az egészet összegyúrjuk, 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, majd egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Salsával fogyasztjuk.
Ha tetszett a kolbászos-medvehagymás burgonyafánk receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!