Cikkek

Achilikultusznyomában:miértimádjaavilágacsípősételeket?

Mexikótól Bangkokig, Szegedtől Szöulig uralja a világ konyháit a chili és az azzal készült csípős ételek. De miért rajong az emberiség egy olyan ízért, amely valójában szinte fájdalmat okoz? Hogyan vált a chili ilyen kultikus fűszerré? A válasz a biológiában, a történelemben és az emberi kíváncsiságban rejlik.

Ha tetszett a csípős ételek nyomában: minden infó a chiliről, amit valaha tudni akartál! cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Címkék, kategóriák