Street Kitchen Guide

Azországlegkisebbnápolyiüzemébenjártunk

Szélesi Szabolcsnak már a nagyapja, Szélesi István is nápolyit készített pontosan ugyanitt, az újpesti Mátyás téren. Ő a nevelőapjától tanulta a mesterséget, és miután kicsi műhelyüket kinőtték, 1971-ben átköltöztek a Mátyás térre, Króm bácsi egykori hentesüzletének helyére. A sarki üzlet ma a múlt egy megmaradt darabkája, ahol még mindig hagyományos módon készül a friss, ropogós nápolyi és a téli fagyi.

Ha tetszett az ország legkisebb nápolyiüzemében jártunk cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!