Hirdetés

Megáll az ember egy téli estén Fonyódon, és eszméletlen vacsorában lehet része

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Elfojtott agresszióval rendelkező dühöngő állatok, nem intelligensek” – Alekosz páros lábbal szállt bele a horgászokba, akik nem hagyták mindezt szó nélkül

Egy úr a vízparton is legyen úr! – mondja Nagy Alekosz, a VV4 egykori győztese, aki újabban agent provocateurként ügyködik a közösségi oldalán. Permanens társkeresése közben többször összeakasztotta már nem létező bajszát mindenféle társadalmi csoporttal, ezúttal – micsoda képzavar – a horgászokra vetette ki a hálóját.

Itt lehet jelentkezni a The Voice-ra!

Jelentkezz az RTL új tehetségkutató showműsorába, a The Voice-ba!

„Elégedetlen tinilány voltam, kicsit volt rajtam felesleg” – óriási változáson ment keresztül Takács Réka testépítő-világbajnok

Ha színpadra áll, nem távozik üres kézzel. Takács Réka ahány versenyen indul, annyiszor állhat a dobogóra. Már egy világbajnoki címet is magáénak tudhat, pedig eredetileg csak fogyni akart. Edzője szerint nagyon fegyelmezetten dolgozik, méltósággal tűrte a felkészülés utolsó napjait is.  

Mohácsi Norbi karaktere inkább ellötyög a pályán, minthogy több pénzt keressen

Oletics Ferenc az egyetlen focista Csemberen, aki szívesen fogadja az új edzőnőt. Persze, felmerül a kérdés, hogy miért? A karaktert megformáló Mohácsi Norbi elárulta, hogy szerinte a sportoló miért élvezi annyira a másodosztályt és miért nem érdekli, hogy feltétlen fentebb jussanak a csapattal.

Kétgyermekes édesanyaként forgat és játszik – így egyezteti össze magánéletét a munkával Lovas Rozi

Határozottság, igazságérzet és karakánság – ez mind közös Lovas Rozi és a Gólkirályságban alakított karakterében. Az már más kérdés, hogy ő a magánéletében mit és meddig képes eltűrni, de ahogy a sorozatban elbír egy focicsapattal, úgy otthon is megbirkózik minden nehéz feladattal.

Magyarországon minden 10. percben kórházba kerül egy beteg szélütés miatt – Praxis 2022-11-30

Magyarországon évente közel 50 ezren kapnak stroke-ot. Minden 10. percben pedig egy beteg kerül kórházba agyvérzés miatt. Talán még megrendítőbb, hogy szélütés következményeként fél óránként meghal egy ember hazánkban. Ezért mindennél fontosabb, hogy időben felismerjük a jelentkező tüneteket.| Elterjedt vélekedés a hazai köztudatban, hogy a kalcium természetes módon és rendkívüli hatékonysággal enyhítheti az allergiás tüneteket. Tévhit, méghozzá a veszélyesebb fajtából. De mit tegyünk, ha jelentkezik egy roham?

„A cipők cápája vagyok” – a 19 éves srác egy egymilliárdos árbevételű vállalkozást vezet

Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa székét a fiatal srácnak.

Ezeket láttad már?