Hirdetés

Jókuti András, a megszállott íz- és élménykereső

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Ez a tányér, ez botrány” – Rácz Jenő kiakad a kóstoláson (11.29.)

Az egyik versenyző elvéti a sulykot, és egy olyan ételt rak le a zsűri pultjára, ami még nyers, így amellett, hogy az étel a kukában landol, még Jenő is haragra gerjed. Hogy a kék csapat melyik tagja követi el ezt a hibát, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából, 20 órától az RTL-en.

„Egy hajszálon múlt, hogy lekapjam a kötényt, és azt mondjam, ennyi volt” – Járai Máté kiakadt Rácz Jenőre, mert nem bírja, ha a földbe döngölik

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában felszínre törtek a régóta elfojtott indulatok Rácz Jenő és Járai Máté között. A színész úgy érezte, hogy mentora nem segíteni, hanem hátráltatni akarja kritikáival, és ezt szóvá is tette neki. Az rtl.hu-nak adott interjújában Máté elmesélte, miért reagált ennyire hevesen Jenő szavaira, és mit gondol a saját érzékenységéről. Szerinte utólag Jenő is belátta, hogy túllőtt a célon.

Kirobbanó dekoltázzsal hangolódik a karácsonyra Voksán Virág

„Én úgy gondolom, hogy ha valaki anyuka, attól még igenis magára is kell szánni nagyon sok időt” – mondja Virág, aki minden évben fotózással nyitja meg az ünnepi szezont. A DJ anyuka úgy gondolja, hogy a szülés után a nőknek nem szabad elhagyniuk magukat. Továbbá szerinte meg kell őrizni a tüzet a hálószobában is. Hogy ő mennyire tüzes, azt be is bizonyította egy fotózáson, ahová a Fókusz is elkísérhette.

„Végignéznéd, ahogy a fiadból b*zeráns lesz!” – Rita nekiesik Nándinak

Brigi visszatérése teljesen felbolygatta a kisváros lakóit, Rita pedig egyre inkább aggódik Botondért. Szóvá is tette aggodalmát az exének, mert szerinte fiuk is örökölhette a „b*zi gént”. A Nagy Fehér Főnök második epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„A Casanova egy fülledt hangulatú hely volt, ahol voltak táncoslányok és prostituáltak is” – tudj meg többet Zámbó Jimmy életének egyik fontos állomásáról!

A Casanova volt az a szórakozóhely, ahol Zámbó Jimmy tehetsége látómezőbe került. A budapesti éjszaka egyik híres helyszínéről Kovács Dániel Richárd, A Király című sorozat főrendezője mesél extra videónkban.

Elegük lett a 3 éve tartó szigorú korlátozásokból, rendőrökkel csaptak össze Kínában a tüntetők

Tüntetések és zavargások robbantak ki több kínai nagy városban is a covidkorlátozások miatt. Sanghajban a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, akik erőszakkal oszlatták a tömeget. Gumibotokkal ütötték az embereket és barikádokat is emeltek az egyre mérgesebb tömeg miatt. Pekingben is egyre többen mennek utcára, hogy a maszkviselés és a kötelező covidtesztek ellen tüntessenek.

10 ezer kilométer a legkeményebb terepen – a Fókusz útinaplója a Budapest-Bamakó raliról

Tízezer kilométer, Európa után öt afrikai országon át, ahol a világ teljesen más arcát mutatja. A Fókusz riportere is teljesítette a leghosszabb autós kalandtúrát, a legendás Budapest-Bamako ralit. Lélegzetelállító tájak, végtelen homokdűnék, majd trópusi eső utáni iszap, néha 50 Celsius-fok és olyan városok, amelyeket még elképzelni is nehéz európai szemmel. Exkluzív mini dokumentumfilm a flúgos futamról.

„Meg kéne röntgenezni Ákost, hogy mik vannak a gyomrában” – A séf megpróbálta eltüntetni a versenyzője hibáit?

„Ronda is és rossz is” – Filipánics Bálint kiakasztotta a séfeket az ételével, ami formailag és ízvilágában sem felelt meg az elvárásoknak, azonban Ákos feltűnően sokat evett belőle, ami rögtön szemet szúrt Jenőnek és Zének.

Ezeket láttad már?