Hirdetés

Jude Law szakácsnak állt: ezért készít vega kajákat

Hirdetés

Jude Law szakácsnak állt: ezért készít vega kajákat

Hirdetés
A filmsztárok, legyenek bármilyen híresek is, ugyanúgy emberek és szülők. Apukák, akik kedvezni akarnak a gyerekeiknek.
Hirdetés

A híres (vagy inkább hírhedt?) szívtipró, Jude Law – akit tavasszal újra láthatunk a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai című filmben – hat gyermek boldog édesapja. A gyerekek anyukái ugyan különböznek, de a színész minden csemetéjét ugyanúgy szereti.

Húsevőként vegetáriánus menü

Rafferty, Iris és Rudy a Sadie Frost-tal való házasságából születtek, és ők a 49 éves színész legidősebb gyermekei. Míg Jude és Rudy mindenevő, Rafferty és Iris vegetáriánusok. Amikor viszont együtt a család, nem is kérdés, hogy az apa minden gyermekének kedvezni szeretne. Ezért a vega menü mellett teszi le a voksát, többek között egy diós vega vagdaltat is készített, amihez nagyon hasonló receptet találtok A nagy vega könyvben. 

Húsmentes kajaötletek a Street Kitchentől, amiket Jude Law gyerekei is megirigyelnének: fűszeres, ízletes vega kaják! 

húsmentes wellington sütőtökös rizzsel
Húsmentes Wellington sütőtökös rizzsel

„Tiszteletben tartom a döntésüket, hogy nem fogyasztanak húst. Ez nekem egy kihívás, olyan ételeket készítek, amik egyébként kiesnek a komfortzónámból, és nagyon élvezem” – osztotta meg a színész egy beszélgetős műsorban. 

A közös étkezés közösségkovácsoló erejű, és azáltal, hogy Jude ilyen figyelmes apuka, a gyerekek szívesen visszajárnak a szülői házba az ünnepeken kívül is, vasárnapi ebédre vagy csak úgy hétköznap. 

És hogy milyen hatgyermekes apukának lenni a színész szerint?

„Ez határoz meg engem. Ez okozza a legtöbb örömet, valamint a legtöbb aggodalmat és drámát, de ettől érzem magam a legelevenebbnek.” 🙂 

Forrás: Insider 

Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!   

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?