Hirdetés

Ahol croissant-ból és jegeskávéból sincs hiány – ez a La Lune

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„B*szd meg apa, nem megyek le!” – Káromkodásokkal űzte a kutató-mentőket Carlos, a papagáj

Carlos, a papagáj az „aki mer, az nyer” mondást biztosan cáfolja, miután messzebbre merészkedett a kelleténél, amivel fél napos tortúra vette kezdetét. Hajniék a kerten belül reptették volna, ám ő inkább a függetlenséget választotta. A közeli temető egyik fája annyira megtetszett neki, hogy sehogy sem tudták onnan lekönyörögni, 12 órán át. 

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Ismerd meg Gergő gazdát!

Gergő gazda gyerekkora óta a növénytermesztésnek él. Nála elhivatottabb fiatalember kevés van a gazdák között, az egyszer biztos. Munkaszeretete, tettrekészsége igazán irigylésre méltó. Kitartó a munkában és kitartó a szerelem keresésében is. A sok csalódás és sikertelen kapcsolat után a falu bikája mégsem adja fel, és most a Házasodna a gazdában keresi az igazi nagy őt. Ha úgy érzed, jól kijönnél egy adrenalinvadász, sportos férfival, aki bármit megtenne érted, ne habozz, jelentkezz Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon vagy a www.rtl.hu/gazda/gergo weboldalon.

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

Iszlamista fegyveresek támadták meg a Mol üzemét Pakisztánban

50 iszlamista fegyveres rohamozta meg a Mol földgáz- és olajkitermelő üzemét Pakisztán északnyugati részén kedd hajnalban. Csaknem 2 órán át folytattak tűzharcot a területet védő egységekkel. A támadásban négy rendőr és két biztonsági őr a helyszínen meghalt. Az ország a terrorizmus árnyékában él, ezernél is több fegyveres kiképző tábor bújik meg a hegyek között. 

„Legyen izgalmas, legyen szenvedélyes” – Bogdányi Titanilla is keresi a szerelmet a Celebrandiban

Bogdányi Titanilla is belevág a randevúzásba az RTL vadonatúj párkereső műsorában. „Nekem nagyon fontos egy férfiban, hogy fel tudjak rá nézni” – vallja a színésznő, akinek az is lényeges, hogy a párja elégedett legyen a saját munkájával.

Kocsis Korinna a szakításáról: Elég stresszesen alakult az év

Még egy éves sem volt a kisfia, amikor Kocsis Korinna bejelentette, férjével külön utakon folytatják. A szépségkirálynő élete szinte mesebelien alakult, 2009-ben koronát kapott a fejére, arca óriásplakátokon köszönt vissza ránk, és szülés után szinte azonnal visszanyerte bombaformáját. Most minden nehézség ellenére is, köszöni, jól van.

„Egy egészen más világ lesz, egy túlvilági élmény” – Suhajda Szilárd az Everestet sosem adta fel

Suhajda Szilárd és Klein Dávid 2017-ben próbálta megvalósítani minden magashegyi hegymászó álmát: meghódítani a Mount Everestet. A Fókusz stábja is ott volt 5344 méteren, az alaptáborban, végül Szilárd egy nap után kénytelen volt lejönni a kettes táborból, Dávid pedig a rendkívül erős szél miatt hagyta abba a csúcstámadást. A Fókusz riportjában felidézzük, mi minden vezetett odáig, hogy Szilárd újra megpróbálja meghódítani az Everestet. 

Ezeket láttad már?