Nem tudom, mit főzzek ma – Káposztás tészta és zöldbableves gazdagon
Klasszikus kaják, amik megidézik a régi szép emlékeket!
Káposztás tészta
Sóval, borssal, cukorral? Ezt az ételt annyira sokféleképp lehet enni, hogy biztosan mindenki szereti, vagy majd most megszereti. Egy a fontos: alaposan pirítsátok meg!
Zöldbableves gazdagon
Nagymamáink receptjei igazán vissza tudnak minket repíteni a gyerekkorunkba. Pláne, ha friss alapanyagokkal dolgozunk, mint ők is tették. A zöldbabból a szezonjában egy igazán gazdag leves rottyanthatunk, amibe kerül még kolbász, szalonna, tejföl és kapor is. No de lássuk a receptet!
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!