Hirdetés

Csokoládés mogyorótorta narancskrémmel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Éjjel 2, nappal 5 fok. Miért ilyen kicsi a hőingás, és mikor szabadulunk meg az undok hidegpárnától?

A fagyok ugyan ritkák mostanság, cserébe viszont nappal sincs nagy meleg. A napi hőingás, tehát a minimum és maximum hőmérséklet különbsége igen kicsi, a legtöbb helyen mindössze 4-5 fok. Mi ennek az oka, és mikor jöhet változás?

Síró versenyzők, hatalmas hibák és perverz poénok A Konyhafőnök VIP stúdiójában

A kékek első versenynapján Sárközi Ákos komoly kihívások elé állította csapatát, hogy felmérje, kik azok, akik valóban bírják a strapát, azonban több játékos is az elvárások alatt teljesített.

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Kirobbanó dekoltázzsal hangolódik a karácsonyra Voksán Virág

„Én úgy gondolom, hogy ha valaki anyuka, attól még igenis magára is kell szánni nagyon sok időt” – mondja Virág, aki minden évben fotózással nyitja meg az ünnepi szezont. A DJ anyuka úgy gondolja, hogy a szülés után a nőknek nem szabad elhagyniuk magukat. Továbbá szerinte meg kell őrizni a tüzet a hálószobában is. Hogy ő mennyire tüzes, azt be is bizonyította egy fotózáson, ahová a Fókusz is elkísérhette.

Pogány Juditnak ma is fáj, amit egy kisgyerekkel tett minden idők egyik legnyomasztóbb magyar filmjében

A negyven éve bemutatott Panelkapcsolat finoman szólva nem idealizálja a házasságot. A filmben folyvást marakodó házaspárt az akkor a való életben is házasságban élő Pogány Judit és Koltai Róbert alakította, akiket igencsak megviselt a forgatás és Tarr Béla rendhagyó munkamódszere. Például, hogy nem volt előre megírt forgatókönyv és a rendező külön-külön instruálta a színészeket, akik így nem tudták, mire számíthatnak a másiktól. Az egyik jelenetről Pogány Judit ma is csak nehezen tud beszélni.

Szonja az első versenyző, aki ételfóbiával jelentkezett A Konyhafőnökbe

Szonja négy éve légiutaskísérő. Igazi álommunka ez sokak számára, nála viszont ez nem volt mindig ennyire egyértelmű. Ahhoz, hogy valakiből stewardess lehessen, sokféle kritériumnak kell megfelelni. Kell hozzá erkölcsi bizonyítvány, tudni kell úszni, társalgási szinten kell beszélni az angolt és plusz még egy európai nyelvet. A levegőben remekül helytálló Szonja A Konyhafőnökben étkezési zavara ellenére is remekül teljesít. Már csak egy nap választja el attól, hogy magára ölthesse a séfkabátot.

15 fok a folyosókon, 18 a tantermekben, és még a laptopokat sem tölthetik – a (fizetős) diákoknak is spórolniuk kell a rezsin

Művészi homlokzat, hatalmas ablakok, belül pedig óriási aula és magas belmagasságú tantermek. Egy ilyen épületet még békeidőben sem olcsó kifűteni, pláne most, amikor a rezsiemelkedés miatt spórolni kell. De a diákoknak muszáj bejárni ezekbe az intézményekbe, hacsak át nem áll az iskola online oktatásra. Milyen nehezített körülmények mellett kell tanulni a diplomáért manapság?

Előzetes: „Szeretem a rosszfiúkat” – Saci és Laci elfelejtett védekezni (12.03.)

Miután Saci megtalálja a bontatlan óvszert, Lacin azonnal a patikába rohan pár esemény utáni tablettáért. Ha kíváncsi vagy a további fejleményekre, akkor kövesd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Ezeket láttad már?