Hirdetés

Király olasz kaja: édes arancini

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Így készült: A Király – péntek este bepillanthatsz a sorozat kulisszái mögé az RTL-en

Közel öt évnyi előkészítés, több mint száz forgatási nap és 120 szereplő. Eredeti helyszínek, kellékek és ruhák. Drámai pillanatok és látványos akciójelenetek. Hatalmas régi slágerek és korábban még sosem hallott szerzemények Zámbó Jimmy stílusában. Az RTL eddigi leglátványosabb és legdrágább sorozatának kulisszatitkai. Így készült: A Király pénteken 23:20-kor az RTL-en.

„Ez fizikai képtelenség” – A versenyzők kiakadnak Fördős Zé hazugsága miatt

A piros csapat versenyzői felszabadultan nevetgélnek, egészen addig, amíg Zé pontosítja a feladatot, és ez azonnal letörli az arcukról a mosolyt. Hogy meg tudják-e ugrani a kihívást, kiderül ma 20 órától A Konyhafőnök VIP következő adásában.

Lángok a konyhában: Élő Marci felgyújtotta a mikrót?

Mindenki gyanútlanul dolgozott a pultjában, amikor Zé felkiáltott: „Kinek ég valamilye a mikróban?”. Ekkor pattant oda Marci, aki rájött, hogy a céklája éppen szénné ég. Miután kikapcsolta a gépet, Zé azonnal odaszaladt, hogy megnézhesse, mi maradt az alapanyagból.

10 ezer kilométer a legkeményebb terepen – a Fókusz útinaplója a Budapest-Bamakó raliról

Tízezer kilométer, Európa után öt afrikai országon át, ahol a világ teljesen más arcát mutatja. A Fókusz riportere is teljesítette a leghosszabb autós kalandtúrát, a legendás Budapest-Bamako ralit. Lélegzetelállító tájak, végtelen homokdűnék, majd trópusi eső utáni iszap, néha 50 Celsius-fok és olyan városok, amelyeket még elképzelni is nehéz európai szemmel. Exkluzív mini dokumentumfilm a flúgos futamról.

„Jól küzdöttem, de a kötényt nem adom” – A kieső versenyző kirohant a konyhából

Miután Zé közölte a szomorú hírt, Somfai Péter nem várta meg, amíg a zsűri azt kéri tőle, hogy vegye le a kötényét, azonnal sprintelni kezdett.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Küzdelem A Konyhafőnök VIP-ben: hamarosan kiderül, kik jutnak a középdöntőbe Jenő séf csapatából

Hosszú és küzdelmes hét áll A Konyhafőnök VIP piros csapata mögött, extrém feladatokkal kellett megküzdeniük, hogy a középdöntőbe juthassanak. Egy nap viszont még mindig hátra van az elődöntő hetéből Jenő versenyzőinek. De a héten drámából sem volt hiány. A séf és Járai Máté korábbi konfliktusát talán senkinek nem kell bemutatni.

Bódi Sylvi: Ebbe a műsorba kellett eljönnöm, hogy megtudjam, hol vannak a lyukaim

Sebestyén Balázsnak sikerült zavarba hoznia az ex-playmate-et, amikor a női test rejtelmeiről faggatta a játékosokat. A videóból kiderül, hogy Sylvi mit nézett be nagyon, és Dombi milyen jó tanáccsal látta el. További részletek a sztárvetélkedő vadonatúj évadában, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ezeket láttad már?